Om Klubben

Klubben har pr dato ca 160 medlemmer, og har ryttere som rir aktivt innen både sprang og dressur.

Vi er den eneste klubben i Rana-området som har tilgang til både ridehall og 2 utebaner. Med de fasilitetene det er på anlegget kan vi arrangere store stevner, som NNM og Landsstevner. Klubben tilbyr sine medlemmer et sunt, hyggelig og aktivt miljø. Medlemmer som velger å representere klubben har mulighet til :

· Benytte seg av klubbens sprangbane og utstyr til trening.
· Å stå på klubbens carnet, som gir rytterne mulighet til å konkurrere utenlands.
· Å få dekket inntil 4 starter utenfor Rana kommune pr sesong
· Å få støtte til store stevner som AEG, NM og KOHS
· Delta på evt. klubbtreninger til fordelaktig pris
· Delta på klubbmesterskap i både dressur og sprang
· Å trene til redusert pris hos Stamina treningssenter; kr 295,-/449,- mot normalpris 595,-.
· Benytte klubbens vaskemaskin for dekkener etc. for kr 50,- pr vask.

I løpet av året blir det arrangert mellom 6 og 9 stevner på Sletten, både i sprang og dresur. Vi har også arrangert landsstevne i sprang de siste 10 årene. Klubben har også temakvelder med ulike tema og foredragsholdere; f.eks.: mental trening, førstehjelp, trening av hest med pulsmåler. I 2017 har vi planlagt å få til et bittkurs,, og en temakveld med fokus på hover. Avhengig av rekruttering tilbyr vi
Grønt kort kurs og knøttecuper. Klubben har fokus på å ha medlemmer med teknisk kompetanse, så blant medlemsmassen har vi både feil- og stildommere, banebygger, dommere og stewarder. Med andre ord en aktiv klubb som har mye å tilby våre medlemmer.