Om Klubben

Klubben har pr dato ca 150 medlemmer, og har ryttere som rir aktivt innen både sprang og dressur.

Med de fasilitetene det er på anlegget kan vi arrangere store stevner, som NNM og Landsstevner. Klubben tilbyr sine medlemmer et sunt, hyggelig og aktivt miljø. Medlemmer som velger å representere klubben har mulighet til :

· Benytte seg av klubbens sprangbane og utstyr til trening.
· Å stå på klubbens carnet, som gir rytterne mulighet til å konkurrere utenlands.
· Å få dekket inntil 4 starter utenfor Rana kommune pr sesong
· Å få støtte til store stevner som AEG, NM og KOHS

•  hente personlig sponsing
· Delta på evnt. klubbtreninger til fordelaktig pris
· Delta på klubbmesterskap i dressur og sprang
· Å trene til redusert pris hos family sports club.
· Benytte klubbens vaskemaskin for dekkener etc. for kr 50,- pr vask.

I løpet av året blir det arrangert flere stevner på Sletten, både i sprang og dressur. Vi arrangerer landsstevner i sprang og dressur. Klubben har tidligere hatt temakvelder med ulike tema og foredragsholdere; f.eks.: mental trening, førstehjelp, trening av hest med pulsmåler, bittkurs, fokus på hover.

Avhengig av rekruttering tilbyr vi
Grønt kort kurs og knøttecuper. Klubben har fokus på å ha medlemmer med teknisk kompetanse, så blant medlemsmassen har vi både feil- og stildommere, banebygger, dommere . Med andre ord er vi en aktiv klubb som har mye å tilby våre medlemmer.