Flotte resultater fra helgen!

Flotte resultater fra helgen!

Da har sesongen startet for oss her i nord, og vi har hatt ryttere som både har ridd første runde i Nordlandscup i Mosjøen og vært på stevne i Umeå.
Det har vært en fin helg for klubben, og mange plassererte både i Umeå og i Mosjøen.

Mosjøen:
Simone Våtvik og hennes nye hest FLB Converse kom på delt 1. plass i 80 cm hest lørdag 1. April. Vinneren av 1 m ble Hege Dundas på hesten Electric Touch.
På søndag ble vinner av klasse LD ponni Karianne Haugen og Munsboro Gentleman Jim. Simone stakk av med seieren i 80 cm på søndagen også, det ble også en fin 2. plass i 90 cm samme dag. Hege Dundas slo til med en fin 3. plass på søndagen i 1 meter,
og en 2. plass i 1,10 m.


Umeå:
Vi har også hatt ryttere som har reist til Umeå for å starte stevne helgen som var. Vinneren av 1,10 m fredag 31. Mars ble Thea Sofie Iversen på It’s All About Love av totalt 65 startende. I 1,20 m ble det en fin plassert 13. plass på Susann Eriksen og Carl af Oppeby. Det ble også en 3. plass i 1,20 m på søndag til Susann av totalt 62 starter.

Thea Sofie og Frank ble vinner i 1,10 på fredag i Umeå

Vil samtidig gratulere alle andre vinnere, og ikke minst de andre medlemmene av klubben som hadde fine runder denne helgen!
GRATULERER!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *